Бутик Number 14

В света на красотата

РЕКЛАМАЦИЯ и ЗАМЯНА

 

В случай, че не сте удовлетворени от покупката си, имате право да върнете или замените закупената стока в срок от 7 работни дни след получаването й. 
В такъв случай, трябва да уведомите представител на www.n14.bg за решението си още същия ден , когато я получите като позвъните на 0888780077.Само след като сте получили потвърждение от нас можете да смените/върнете артикула . 
Връщането става по куриер за Ваша сметка. 
За да върнете закупена стока , тя трябва да отговаря на следните изисквания:

– да сте уведомили екипа ни за връщане/смяна на артикул в деня на получаване на пратката  и да е в състоянието, в което е бил доставен:

• Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).

• Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

• Запазена оригинална опаковка и етикет.

 - Да изпратите в пратката придружаващите документи – товарителницата на спедиторската фирма( Еконт) е документ за ППП(пощенски паричен превод),която е задължително да изпратите в пратката,за да може сумата да бъде сторнирана и след това да ви бъде възстановена!Без този документ нямате право да върнете пратката!

Бутик Number14 си  запазва правото да не приема върнати продукти, които не отоговарят на описаните по-горе условия.

Възстановяване на сумата: В случай, че желаете изцяло да върнете закупен артикул, той трябва да отговаря на посочените  горе условия.

След като получим стоката, която желаете да върнете и се уверим в нейната цялост, както и че придружаващите документи са приложени, сумата ще Ви бъде възстановена ПО БАНКОВ ПЪТ. Възстановяването на сумата става в срок от 14 дни след получаване на върнатата стока.

При поръчка от чужбина се приема само замяна на продукта, като доставките с куриер са за сметка на клиента!

- Връщане и смяна на размер на артикул са за сметка на клиента.

Артикулът може да бъде заменен за същия в друг размер или цвят (ако има такъв) или друг артикул. Ако стойността на избрания артикул надвишава заплатената сума, се доплаща разликата. Връщането на стоката може да бъде осъществено само с куриерска фирма.

Връщането се осъществява при следните условия:

– Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).

– Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

– Запазена оригинална опаковка и етикет.

Потребителят има право да върне артикул, ако той е  с ненарушен търговски вид.

В случай, че размерът на поръчания артикул не е по мярка, клиентът има право да го замени за друг размер.  При връщане или замяна, куриерските разходи са за сметка на клиента. Можете да уговорите замяна на тел. 0888 780077. След приемане на върнатия артикул се изпраща новият, на същия ден, освен ако не е уточнено друго.

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас: 

GSM: 0888 780077

e-mail: info@n14.bg